Beschikbare help-pagina's:
Aanmelden bij Somda
In deze functie kan je inloggen bij Somda, zodat je toegang krijgt tot je eigen profiel, spots en diverse gebruikersfuncties.
De functie is te bereiken via Mijn Somda -> Aanmelden bij Somda.

In de functie zie je invoervelden waar je jouw gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren. Het wachtwoord verschijnt in sterretjes in verband met privacy.
Als je deze melding krijgt nadat je op de knop Aanmelden hebt gedrukt: Je hebt geen geldigde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord ingetoetst, probeer het opnieuw. - betekent dit dat je jouw gebruikersnaam en/of wachtwoord verkeerd hebt ingetoest. Je kan dan nog een keer proberen om aan te melden.

Verder zijn er nog de knoppen voor Registreren en een nieuw wachtwoord aanvragen.
De eerste knop (Registreer je nu gratis en vrijblijvend) kun je gebruiken om je te registreren als je nog geen account hebt aangemaakt bij Somda. Nadat je op deze knop hebt gedrukt word je automatisch naar het menu Registreren bij Somda gelinkt.
De tweede knop kan je gebruiken als je wel een profiel hebt, maar je wachtwoord bent vergeten. Als je op deze knop drukt, krijg je een veld waar je jouw e-mailadres in moet vullen. Na een druk op de knop Vraag een nieuw wachtwoord aan wordt er automatisch een nieuw wachtwoord gestuurd aan het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Uiteraard is dit nieuwe wachtwoord bestemd voor het account dat aan het e-mailadres gekoppeld zit.

Een bericht sturen aan de webmaster? Gebruik dan het feedback-formulier.