Dinsdag 13 november 2007 - Lijst met DRGL-punten per treinserie
Update 13 november 2007: stukje over nieuwe dienstregeling toegevoegd.

Alle treinseries zijn inmiddels voorzien van een lijstje met de DRGL-punten waar deze langskomen. Deze lijstjes zijn op te vragen door de DRGL van een trein van de betreffende treinserie op te vragen. Let even op de volgende punten:

- Er worden alleen DRGL-punten opgenomen waar de trein daadwerkelijk langskomt, dus geen emplacementen langs de baan (zoals Utoz, Amfge, Zlr etc.).
- Van treinseries die in het buitenland rijden, wordt alleen het binnenlandse traject compleet weergegeven, daarna kunnen er gaten vallen.
- Voor beide richtingen (even en oneven treinnummers) worden aparte lijstjes gemaakt, deze kunnen dus per richting verschillen.
- Treinen van en naar Belgiƫ werken met Belgische treinnummers, welke geen onderscheid per richting maken met even en oneven treinnummers. De route richting Belgiƫ staat bij de even treinnummers, de route richting Nederland bij de oneven treinnummers.
- Utzl (Utrecht Zuilen) staat niet bij de IC's (ICE, CNL, 800, 3000, 3500) vermeld, omdat dit punt alleen aan de stoptreinsporen ligt.
- Bij de serie 1400 (nachtnet) staat de route via Hvs vermeld, het kan zijn dat die weer de route over Ac moet worden. Zolang de route over Hvs vermeld staat, staan de punten Dgok, Dgro en Asdma ook in de route vermeld, ondanks dat het nachtnet hier niet altijd langsrijdt als via Hvs gereden wordt. Let er bij het nachtnet verder op dat van Ledn naar Gvc via Gv gereden wordt, Gv staat er dus dubbel in.
- Bij de serie 8900 (Duitsland-Heerlen) staat alleen de route naar Stolr in het systeem, de route naar Kdr wordt niet vermeld.

Inmiddels zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de komst van de nieuwe dienstregeling in december, een aantal wijzigingen kunnen echter nog niet doorgevoerd worden omdat treinnummers nu ook nog gebruikt worden (bijvoorbeeld 9200: nu Thalys, straks BNL). Deze wijzigingen zullen dan ook pas na het ingaan van de nieuwe dienstregelingen verwerkt worden, daarom kan het zijn dat direct na het ingaan van de nieuwe dienstregeling een aantal treinseries er niet correct instaan. Aanvullingen kunnen op de bekende plek geplaatst worden:

Aanvullingen kunnen hier geplaatst worden.