Woensdag 24 oktober 2007 - Spoorwegpersoneel op het forum
Naar aanleiding van enkele discussies op het forum hebben wij als beheer besloten dat we graag willen weten welke van onze gebruikers spoorwegpersoneel zijn. Deze mensen krijgen geen voorkeursbehandeling en zullen in geschillen op dezelfde wijze beoordeeld worden als "gewone" gebruikers, maar om inhoudelijk op de discussie te kunnen reageren is het voor ons als beheer soms handig om meer over de achtergrond van iemand te weten.
Of iemand behoort tot het spoorwegpersoneel zal in eerste instantie alleen zichtbaar zijn voor het beheer en niet voor de gebruikers. Wellicht brengen we daar later nog verandering in.

De werkwijze zal identiek zijn aan die van OpeensHadIkHet (www.opeenshadikhet.nl). De gebruikers die daar reeds toegang hebben tot het spoorwegpersoneels-forum kunnen volstaan met het aan ons laten weten van hun OHIH-gebruikersnaam. Deze gebruikers kunnen een reactie achterlaten in dit topic. Overige gebruikers die behoren tot spoorwegpersoneel (van welk bedrijf maakt niet uit) worden verzocht een scan van de personeelspas (of een ander formeel document wat de werkrelatie bevestigd) te mailen naar webmaster@somda.nl